Goldenblog.hu

Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A szavazás állása a második hét végén

2014. november 07. - 17:14

Második hete tart a szavazás, azonban csak most fog igazán komolyra fordulni a játszma!

Rendesen pörögnek a szavazatszámlálók! Vannak kategóriák, ahol a dobogósok jelentősen elhúztak a mezőny többi tagjától, de akad olyan is, ahol mindössze egy-egy százaléknyi a különbség a helyezettek között. Lássuk hát kategóriánként, hogyan alakul a szavazás állása a toplistások között.

Közélet

Jelenleg az első helyen Júdea enyhe beszédhibával megáldott helytartója trónol, aki igencsak elhúzott a mezőnytől.  A Szomszédok Forever a második helyen áll, de ott lohol szorosan a nyomában BANDITA és a többi versenyző is.

Business

A Dühös Mókus több mogyorónyi hosszal vezet a második helyen álló Kiszámolóval szemben.  Míg a dobogósok viszonylag stabil helyet foglalnak a mezőnyben, szoros küzdelem folyik a toplista 7–10 helyéért, jövő hét vasárnapig azonban még bőven lehet fordítani az álláson.

Pszichológia

A pszichológia kategóriájában igen szoros verseny alakult ki. Jelenleg a Beauty With Plus áll a ranglista élén, de itt a helyezésüket illetően egyik toplistás sincs biztonságban. Az 5–6. és 9-10. helyeken csupán tizednyi különbségek vannak a versenyzők között, míg a 7-8. helyen holtverseny alakult ki – ez azonban még sokat változhat az elkövetkezendő tíz napban…

Tech+Tud

A három dobogós az elmúlt egy hétben magabiztosan uralta a mezőnyt, azonban a többi versenyző még fordíthat az álláson, az előnyük ugyanis nem behozhatatlan.

Gyerek

Úgy látszik, a Goldenblog történetében új rekord született! A Gyereketető lábára húzta „hétmérföldes csizmáját”, és maga mögé utasítva a többi versenyzőt, megszerezte a szavazatok több mint 50 százalékát. A többi blog tisztes távolságból követi, komoly küzdelmet folytatva a toplista megmaradt helyezéseiért.

Gasztro

Hölgyeim és Uraim! Itt is izgalmas verseny folyik, mert a „Konyha ördöge” címet ugyan továbbra is a Rupáner-konyha birtokolja, azonban rohamléptekkel halad  a lista éle felé a Csak a Puffin és az Ami a konyhámból kikerül blog, de a középmezőnyt elnézve szintén az látható, hogy igen  szoros a verseny.

A tizenegyedik napon így áll a szavazás, azonban ez még egyáltalán nincsen kőbe vésve! A végeredmény kihirdetéséig még van időd, hiszen az utolsó héten még lehet fordítani a szavazatok arányán. Ha tehát úgy gondolod, hogy az általad szívesen olvasott blog legalább egy toplistás helyezést megérdemel, akkor tudod mi a dolgod… :)

 

 

A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2448

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.