Goldenblog.hu

Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Mit kapnak a győztesek?

2014. november 05. - 15:40

Szépen gyűlnek a szavazatok, és hamarosan kontentkirályokat fogunk koronázni! Persze, a hírnév és dicsőség mellett jólesik a tárgyi elismerés is – és itt most nem a szokásos, királylány+fele királyság nevű prémium ajándékcsomagban kell gondolkodni…

Lássuk, mi üti az idei nyertesek markát!


A kategóriák közönségdíjasainak a gyors és akadálymentes blogolás érdekében kiemelt támogatónk, a Telenor jóvoltából egy 1 éven át tartó, Hipernet-előfizetést és mobilinternet-modemet biztosítunk.

És hogy ne csak a digitális tartalmak eléréséhez legyen lehetőségük, megajándékozzuk őket egy 10 000 Ft értékű, éves HVG Extra Pszichológia és Business magazin előfizetésével is.

A zsűri kiválasztotta szakmai díjasok pedig annak érdekében, hogy továbbra is értékes, minőségi tartalmat tudjanak biztosítani az olvasóiknak, ingyenes részvételt nyernek az általuk kiválasztott, 2015-ös esztendei HVG-szemináriumok és konferenciák egyikére. Ezenkívül a szerencsés győztesek egy 22 000 Ft értékű, éves HVG- vagy DHVG-előfizetést, és a HVG Könyvek felajánlásában egy, a kategóriájuknak megfelelő témájú HVG könyvcsomag-összeállítást kapnak ajándékba.

Lassan félidőnél járunk, és ha úgy gondolod, hogy kedvenc blogodnak jár az elismerés, akkor november 16-ig feltétlenül érdemes szavaznod!

A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2448

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.