Goldenblog.hu

Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Kategóriák: a teljesen újak és a pár régi ismerős

2014. szeptember 24. - 11:43

Ismét a lázas klikkelgetések időszakát éljük, mielőtt azonban lelkesen beneveznéd saját, a barátod vagy a nagymama blogját, érdemes elolvasni, hogy ebben az évben milyen új kategóriákban nevezhetsz a Goldenblogra.

Ebben az évben is változtattunk egy kicsit a kategóriákon. Maradt pár korábbi, de megjelentek újdonságok is. Igyekeztünk figyelembe venni az eddigi észrevételeket, javaslatokat, és ezek alapján most új, jól körülhatárolható, kisebb kategóriák kialakítása volt a cél.

A Goldenblogon 2014-ben hat kategóriában lehet indítani az érdekesebbnél érdekesebb blogokat.

Az idei kategóriák a következők:

Közélet 

Úgy, mint tavaly, idén is ebbe a kategóriába várjuk a politikai és közéleti blogokat. Egy szó, mint száz, ide jöhetnek az elemző- és megmondó blogok, továbbá azok is, amelyek bel- vagy külügyekkel foglalkoznak.

Business

A szakértők Mekkája! Idetartoznak az általános vállalkozással, startupokkal, pénzügyekkel foglalkozó blogok, valamint a marketing-, menedzsment- és a HR-témában íródott oldalak.

Pszichológia

Az idei év egyik újdonságának számító Pszicho-Blokkba a párkapcsolattal, önismerettel, lélektannal foglalkozó szakmai és személyes blogokat nevezhet be a nagyérdemű.

Tech+Tud

Ebbe a csoportba kerülnek az IT-vel, a modern technológiával, a mérnöki megoldásokkal és a természettudománnyal foglalkozó oldalak. Legyen szó akár a harmadik évezred találmányairól, vagy éppen a telefonos alkalmazásokat ajánló blogokról, egy biztos: a Goldenblogon van a helyük!

Gyerek

Tavaly hiányoltátok, így az idén „világra hoztuk”: indul a Gyerekkategória! Idetartoznak azok a blogok, amelyek a gyerekeknek szólnak, a gyerekneveléshez kapcsolódó praktikákat osztanak meg, de a gyerekpedagógiával, az anyasággal és a gyerekgyógyászattal foglalkozókat ugyancsak ebbe a kategóriába várjuk.

Gasztro

Íme, szintén közkívánatra egy másik újdonság, a Gasztro, és ez az idei megmérettetésen már csak hab a tortán. Jöhet ide minden, mi szem-szájnak ingere, azaz klasszikus recepteket megosztó, egészséges életmódot segítő, sütési, főzési tanácsokat adó, ételeket, italokat, éttermeket tesztelő blogok.

Ha segítésre van szükségetek, írjatok a goldenblog@goldenblog.hu címre, mi természetesen mindig a rendelkezésetekre állunk.

A szavazás kezdete előtti időszakban kategóriákkal együtt megosztjuk veletek az összes induló blog listáját, így az előbbi e-mail címen lehetőségetek lesz jelezni számunkra, ha problémátok akad a kategóriákba sorolással kapcsolatban.

Persze, erre az időszakra még később is felhívjuk majd a figyelmeteket – addig is barátkozzatok az újdonsült kategóriákkal.

A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2448

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.