Goldenblog.hu

Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

2014: A Goldenblog visszatér

2014. szeptember 02. - 15:59

Egy évtized, több ezer blog és lelkes követők tízezrei! Idén is keressük a hős blogger-lovagokat, mégpedig azzal a nemes céllal, hogy kontentkirályságukat megismerje az egész ország. Blogra fel, indulunk!

Megkezdődik a hvg.hu hagyományosnak tekinthető versenye, a Goldenblog, amelyet az ország egyik legnagyobb blogos eseményeként tartanak számon.

Mivel ebben az évben a tízedik születésnapunkat ünnepeljük, rengeteg olyan újdonsággal készültünk számotokra, amiket a verseny folyamán majd részletesebben végigveszünk.  Addig is lássuk, tömören és röviden, hogy mi minden vár ránk az idei versenyen.

A tavalyi év pozitív fogadtatásának örömére idén is lehet a hagyományos blogszolgáltatón kívül olyan közösségi médián vezetett blogokat indítani, mint a Facebook, a Tumblr, a Twitter, a Google+ vagy a Pinterest, ezenkívül a You Tube-csatornák is részt vehetnek a versenyen.

A legnagyobb változás a kategóriákat érintette. Amint arra Kontentkirályság szlogenünk is utal, idén a tartalomé lesz a főszerep. Olyan jól körülhatárolható kategóriákat igyekeztünk kialakítani, amik az olvasóközönség számára hasznos és értékes tartalmú blogokat gyűjtik össze. Ezúttal is hat különböző kategóriába nevezhetitek be a blogokat, aminek részletesebb ismertetéséért látogassátok az oldalt!

A kategóriáknak a megszokott módon két győztese lesz. Az egyikről a közönség szavazatai döntenek, míg a másik nyertes a szakmai zsűri véleménye alapján kerül az élre.

Köszönjük a Telenor támogatását, nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben is velünk tartanak, a részvétel számukra is értéket jelent:

Az online tartalmak és a tartalomfogyasztók között a kapcsolatot az internetszolgáltatók biztosítják. Ezért fontos számunka is, hogy a Hipernet mindenki számára elérhető legyen, azon keresztül lehetőleg bárhol, bármikor hozzájussanak az emberek a tartalomiparban fontos szerepet játszó blogokhoz és saját gyártású tartalmakhoz. Immáron negyedik éve támogatjuk a Goldenblogot, idén is sok sikert kívánunk a versenyzőknek.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

 

Addig azonban még sok izgalmakkal teli nap vár ránk… Újra együtt a csapat, Keep Calm and Blog! Nemsokára friss hírekkel jelentkezünk!

A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2448

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.